Centrul de Reproducere Umana Mureş

Centrul de Reproducere Umana Mureş

Pe data de 07 martie 2011 şi-a deschis porţile Centrul de Reproducere Umana Mureş pentru acele cupluri, care de un timp mai scurt sau mai lung aşteaptă fără succes să aibă copii.

De acum încolo, cuplurile din judeţ, respectiv din regiune, nu mai trebuie să călătorească mai multe sute de kilometri, ca să poate beneficia de tratament, deoarece la Sângeorgiu de Mureş, într-o clădire amenajată conform celor mai mari exigente, specialişti de înaltă calificare încearcă să ajute, cu instrumentele şi procedeele cele mai moderne, cuplurile fără copii care apelează la ei. Specialiştii şi-au însuşit tainele profesiei, precum si tehnicile cele mai avansate în Statele Unite şi Ungaria. Centrul de Reproducere Umana Mureş este printre puţinele centre din România, unde intervenţiile de reproducere asistată sunt efectuate ca unica activitate

Prin tratamentul complex, dar totodată individualizat împotriva infertilităţii, creştem şansele cuplurilor care apelează la noi, de a avea copii.

Cautari:

Articole Infertilitate

Comentariul tau

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.clinicifertilizare.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Nota: www.clinicifertilizare.ro nu detine si nu intermediaza comercializarea de produse si/sau servicii listate pe site

Keywords

CLINICA FERTILIZARE | CLINICI si cabinete de medici care sunt recomandati pentru problemele de fertilitate.

Clinici fertilizare, clinica fertilizare, medici, clinici, spitale, fertilitate, probleme de fertilitate, fertilizare in vitro

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin