Calculator ovulatie si fertilitate

Calculator fertilitate si ovulatie

Rolul acestui calendar este de a va ajuta sa identificati care este perioada de ovulatie/fertilitate. In cazul in care prezentati dereglari menstruale rezultatele sunt doar provizorii. Calendarul de ovulatie poate calcula perioada ferticla numai in cazul in care ciclul menstrual se incadreaza in intervalul 21-35 zile.

Acest calculator este orientativ, va recomandam sa folostiti mijloace de contraceptie la fiecare act sexual pentru a evita aparitia unei sarcini nedorite.

In cazul in care va ghidati dupa acest calculator pentru a ramane insarcinata si nu se intampla acest lucru dupa 1 an de activitate sexual regulata, va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru alte indicatii, investigatii si eventual tratament.

Calculatorul de fertilitate il puteti accesa aici: Calculator ovulatie (http://calendar-ovulatie.com/)

Cautari:

Articole Infertilitate , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentariul tau

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.clinicifertilizare.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Nota: www.clinicifertilizare.ro nu detine si nu intermediaza comercializarea de produse si/sau servicii listate pe site

Keywords

CLINICA FERTILIZARE | CLINICI si cabinete de medici care sunt recomandati pentru problemele de fertilitate.

Clinici fertilizare, clinica fertilizare, medici, clinici, spitale, fertilitate, probleme de fertilitate, fertilizare in vitro

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin