Clinica Fertilia Bucuresti

Ne aflam intr-o cladire noua din Centrul vechi al Bucurestiului, situata pe strada Lipscani, dar cu intrarea din strada Gabroveni.

Clinica de fertilitate, medicina materno-fetala si ginecologie infiintata in 2004, in plina expansiune care va ofera servicii medicale inalt standardizate prin medici specialisti sau primari cu care aceasta colaboreaza.Echipa noastra este compusa din cei mai capabili doctori si personal medical, ce vin in ajutorul dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de un sfat, un consult, sau tratament adecvat.

Clinica medicala Fertilia detine cele mai noi aparate in domeniu, pentru ca experienta dvs. alaturi de noi sa fie cat mai putin stresanta, atat pentru dvs. cat si pentru copil.

1 din 6 cupluri sufera de infertilitate in toata Europa, iar aceasta statistica este valabila si in Romania.
Aveti insa sanse maxime sa deveniti parinti.
Sunt Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica – ginecologie si am ajutat peste 3000 de cupluri infertile sa isi tina visul in brate.

Serviciile clinicii – Clinica Medicala Fertilia se ocupa de problemele infertilitatii cuplului si dezvolta tehnici de fertilizare “in vitro” , beneficiind de laborator propriu de embriologie, laborator de citogenetica si un bloc operator dotat la standarde UE.

Prima vizita in Clinica Fertilia

Din 2004, eu impreuna cu echipa mea oferim tratamente complexe, eficiente de fertilizare, avand drept urmare zeci de gravide anual. Ne-am dedicat timpul pentru a diagnostica si trata cauzele infertilitatii cum ar fi:dezechilibre hormonale, anomalii anatomice (tesuturi, fibroze, endometrioza), infertilitate masculina.

Optiunile noastre de terapie includ tratament medicamentos, inseminare, laparoscopie, histeroscopie, proceduri de microchirurgie, fertilizarea in vitro (FIV), inclusiv donatoare de ovule si mame surogat.

 

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in coordonarea pacientilor care isi doresc tratatatemente pentru infertilitate.

Echipa noastra de medici, asistente medicale si personalul administrativ vrea sa va diminueze stresul medical, emotional si financiar, la care sunteti supusi.

In calitate de fondator si coordonator al activitatii medicale, ma angajez personal sa conduc aceasta echipa puternica si sa va ofer servicii de cea mai inalta calitate.
Cred ca este important sa fiti bine informat despre investigatiile disponibile si optiunile de tratament, pentru ca uneori pot fi coplesitoare.

Acest site este unul dintre eforturile noastre pentru a va indruma sa ajungeti sa controlati dumneavoastra acest proces medical si nu invers. Acest serviciu nu este destinat sa inlocuiasca consultatiile si sfaturile medicale, mai degraba sa va indrume in alegerea celor mai bune metode de trament.

 

Tu si partenerul tau puteti accesa acest site cat de des doriti, de acasa, de la locul de munca sau din centrul de resurse din sediul nostru.

Va rugam sa ne adresati intrebari atat pe site cat si in timpul vizitelor la clinica noastra.

 

Vreau sa fiti bine informati, sa intelegeti particularitea cazului dumneavostra, sa va cunoasteti optiunile de tratament, pentru a face cea mai buna alegere.

Intreaga noastra echipa are scopul de a incheia un parteneriat cu dumneavostra pentru a ne asigura ca va simtiti multumiti cu modul de ingrijire si de metodele de  tratament alese.

Scopul nostru este de a va oferi un tratament, simplu sau avansat, adaptat la particularitea cazului dumneavoastra. Noi intelegem impactul medical si emotional al infertilitatii asupra dumneavoastra si suntem aici pentru a va ajuta.

Din nou, bun venit in clinica noastra!

 

Cautari:

Reducere 20% la pachetul : " Consultatie infertilitate + ecografie infertilitate + spermograma + spermocultura" .

Bucuresti Clinici fertilizare , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Trackbacks For This Post

 1. […] te supara de ceva vreme.Sursa: http://www.fertilia.ro/articole/endometrioza_determina_infertilitateClinica Fertilia    Articole Infertilitate clinica fertilia, Endometrioza, Endometrioza determina […]

 2. […] de dimensiuni normale.Sursa: http://www.fertilia.ro/articole/fibromul_permite_o_sarcina_normalaClinica Fertilia  Articole Infertilitate clinica fertilia, fertilia, Fibromul, Fibromul permite o sarcina […]

3 Comentarii

 1. admin, 6 years in urma

  .

     -   Reply
 2. Endometrioza determina infertilitate | clinici fertilizare in vitro, infertilitate, 6 years in urma

  […] te supara de ceva vreme.Sursa: http://www.fertilia.ro/articole/endometrioza_determina_infertilitateClinica Fertilia    Articole Infertilitate clinica fertilia, Endometrioza, Endometrioza determina […]

     -   Reply
 3. Fibromul permite o sarcina normala | clinici fertilizare in vitro, infertilitate, 6 years in urma

  […] de dimensiuni normale.Sursa: http://www.fertilia.ro/articole/fibromul_permite_o_sarcina_normalaClinica Fertilia  Articole Infertilitate clinica fertilia, fertilia, Fibromul, Fibromul permite o sarcina […]

     -   Reply

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda clinica

Solicitare informatii

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.clinicifertilizare.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Nota: www.clinicifertilizare.ro nu detine si nu intermediaza comercializarea de produse si/sau servicii listate pe site

Keywords

CLINICA FERTILIZARE | CLINICI si cabinete de medici care sunt recomandati pentru problemele de fertilitate.

Clinici fertilizare, clinica fertilizare, medici, clinici, spitale, fertilitate, probleme de fertilitate, fertilizare in vitro

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin