Definiţia infertilităţii

Putem vorbi de infertilitate atunci când, după o viaţă sexuală regulată, fără contracepţie, în decurs de un an, nu apare sarcina. În cazul unei vieţi sexuale regulate, fără contracepţie, probabilitatea unei sarcini pe durata unui ciclu menstrual este de aproximativ 25-30%, şi astfel, în decurs de un an, cam 85% dintre cupluri pot avea copii. Desigur, acesta nu înseamnă în mod necesar, că toţi trebuie să aştepte un an ca să apeleze la un specialist: deoarece fertilitatea scade odată cu trecerea anilor, astfel, de ex. peste 35 de ani se poate face o vizită chiar şi după o jumătate de an la dispensarul de specialitate, sau la specialiştii care se ocupă cu această problemă.

Cautari:

Articole Infertilitate , , , , ,

Comentariul tau

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.clinicifertilizare.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Nota: www.clinicifertilizare.ro nu detine si nu intermediaza comercializarea de produse si/sau servicii listate pe site

Keywords

CLINICA FERTILIZARE | CLINICI si cabinete de medici care sunt recomandati pentru problemele de fertilitate.

Clinici fertilizare, clinica fertilizare, medici, clinici, spitale, fertilitate, probleme de fertilitate, fertilizare in vitro

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin