American Medical Center Centru Fertilizare In Vitro

American Medical Center

Date generale:

La American Medical Center centru de fertilizare in vitro – fertilizarea in vitro se realizeaza cu tratamente si proceduri de ultima ora si se colaboreaza cu specialisti din Romania si Israel. Fertilizarea in vitro are mai multe etape si anume: obtinerea mai multor foliculi ovarieni maturi prin stimulare hormanala ovariana, recoltarea ovocitelor materne celule sexuale continute in foliculii ovarieni, prin punctie vaginala ghidata ecografic, recoltarea spermei, fertilizarea in laborator si obtinerea unor embrioni viabili, transferul in uterul mamei a unui numar de embrioni viabili, eventuala sustinere hormonala a primelor saptamani de gestatie.

 

Durata tratamentului hormonal la domiciliu este de aproximativ o saptamana. Rezultatele depind de patologie, varsta, greutatea, raspunsul la tratament si nu se garanteaza obtinerea si mentinerea unei sarcini de la primul ciclu de tratament. Programul de crioconservare permite conservarea pe durata mai multor ani a embrionilor obtinuti prin fertilizarea in vitro si a spermei, fara alterarea acestora.

 

Banca de sperma este utila deoarece se poate conserva sperma unor bolnavi ce necesita tratamente ce afecteaza calitatea spermei, inainte de inceperea tratamentului. Se poate conserva sperma si poate fi folosita pentru fertilizarea partenerei in absenta partenerului pentru o perioada mai lunga de timp, se poate avea acces imediat la sperma unui donator in cazul inseminarii artificiale cu sperma de donator.

 

Donarea de ovocite ii da posibilitatea unei femei sa duca o sarcina si sa nasca un copil prin fertilizarea cu sperma sotului a unui ovocit obtinut de la o donatoare si este valabil si in cazul unor femei care au intrat deja in menopauza. Mama purtatoare – in cazul in care femeia nu poate duce o sarcina – de exemplu nu mai are uter- embrionii obtinuti pot fi transferati pentru a fi crescuti in uterul unei mame purtatoare.

Evolutia unei sarcini aparuta dupa FIV este exact ca a unei sarcini aparuta pe cale naturala.

Servicii oferite:

  • fertilizare in vitro
  • medicina muncii
  • medicina interna si specialitati derivate
  • medicina generala
  • chirurgie si specialitati chirurgicale
  • departamentul de explorari si investigatii
  • stomatologie

Specialitati:

  • IVF
  • IUI


Conditii pentru FIV:

Acest serviciu medical special se realizeaza cu tratamente si proceduri de ultima ora, prin colaborarea cu specialisti de marca din Romania si Israel.

 

Toate demersurile medicale pentru fertilizarea in vitro au loc in spitale de specialitate din Israel.

 

Cautari:

Bucuresti Clinici fertilizare

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda clinica

Solicitare informatii

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.clinicifertilizare.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Nota: www.clinicifertilizare.ro nu detine si nu intermediaza comercializarea de produse si/sau servicii listate pe site

Keywords

CLINICA FERTILIZARE | CLINICI si cabinete de medici care sunt recomandati pentru problemele de fertilitate.

Clinici fertilizare, clinica fertilizare, medici, clinici, spitale, fertilitate, probleme de fertilitate, fertilizare in vitro

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin